De sport- en cultuurcheque.
Sodexo De sport- en cultuurcheque.

CD&V wil cultuur- en sportcheques in Zulte lanceren

De gemeente Zulte overweegt om betaling met cultuur- en sportcheques ook in Zulte mogelijk te maken. De vraag werd op de gemeenteraad gesteld door oppositiepartij CD&V. 

“Steeds meer werkgevers belonen hun medewerkers met cultuur- en sportcheques”, zegt gemeenteraadslid Henk Heyerick (CD&V). “Ze willen hiermee hun waardering uiten en vooral een stimulans geven om cultuur en sport op hun agenda te krijgen. Heel wat particuliere organisaties en buurgemeenten zoals Deinze maken het mogelijk voor hun burgers om sportkampen, sportsessies en culturele evenementen te betalen met deze cheques. Dit is tot op heden nog niet mogelijk in Zulte, maar we zien hier graag verandering in komen. Daarom stellen we voor om het nodige te doen, zodat voortaan ook betaling met cultuur- en sportcheques mogelijk is in onze gemeente, alsook om hieromtrent de nodige communicatie te voeren naar de burgers en de verenigingen.” 

Het voorstel van CD&V werd positief onthaald door het gemeentebestuur.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer