Chris, Geraldine en hun dochter Imogen.
Anthony Statius Chris, Geraldine en hun dochter Imogen.

Slager verkoopt kwispelstaartworstjes ten voordele van Spaanse honden in nood

Een kwispelstaartworstje of een hondensnoetje van chocolade, slagers Chris en Geraldine uit de Posthoornstraat in Machelen hebben hun creativiteit de vrije loop gelaten voor het goede doel.

“Voor de Warmste Week van Music For Life steunen wij de organisatie ACE-SHIN”, zegt slager Chris Michels. “SHIN staat voor Spaanse Honden In Nood en deze organisatie zet zich in tegen de mishandeling en het doden van verwaarloosde en mishandelde honden in Zuid-Spanje. Een aantal producten in de winkel zijn ten koop ten voordele van deze actie. Zo hebben we kwispelstaartworstjes, burgers en hondensnoetjes van chocolade.”

“Daarnaast steunen wij ook ’Moaln for Life', het evenement dat op 1 december plaatsvindt in de Guldepoort ten voordele van het revalidatiecentrum Ter Kouter in Deinze.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer