De werknemers van Sobinco overhandigden eencheque van 10.000 euro aan de Vlaamse Parkinson Liga.
rv De werknemers van Sobinco overhandigden eencheque van 10.000 euro aan de Vlaamse Parkinson Liga.

Sobinco for Life brengt 10.000 euro op voor Vlaamse Parkinson Liga

Voor de derde keer op rij heeft de firma Sobinco uit Zulte een actie op touw gezet voor De Warmste Week. In totaal werd 10.000 euro geschonken aan de Vlaamse Parkinson Liga.  

De actie Sobinco for Life heeft een mooie som opgeleverd voor het goede doel. Aangezien verschillende collega’s van het Zultse bedrijf van dichtbij geconfronteerd worden met de ziekte van Parkinson, werd dit jaar de Vlaamse Parkinson Liga gekozen als goed doel. Tijdens de zomer werd voor de eerste keer een fietsfotozoektocht georganiseerd en in de aanloop naar de Warmste Week werden veel chocoladen paardenkoppen, cuberdons en snoepen verkocht. Daarbovenop werd er tweemaal een hotdog- en hot soup-verkoop georganiseerd binnen de firma. 

Dankzij het enthousiasme van alle werknemers werd 4.500 euro verzameld en de familie Van Parys heeft het bedrag nog eens verhoogd tot 10.000 euro. De cheque werd overhandigd aan Christian Vandeputte van de Vlaamse Parkinson Liga in aanwezigheid van de familie Van Parys en alle medewerkers van Sobinco for life.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer