Feest Vurige Hoop in Zutendaal
Karolien Coenen Feest Vurige Hoop in Zutendaal

Feest van de Vurige Hoop trapt 2020 af

Naar goede gewoonte wordt het nieuwe jaar in Zutendaal ook in 2020 feestelijk ingezet tijdens het Feest van de Vurige Hoop. Het Vijverplein doet ook deze editie dienst als decor.

Naast vurig spektakel kunnen bezoekers zich verwachten aan muziek, gezellige kerstkraampjes, straatanimatie en tonnen sfeer. Het gebouw van de pastorie wordt opnieuw sfeervol verlicht. Tijdens het Feest van de Vurige Hoop blikt de gemeente traditiegetrouw terug op het voorbije jaar en kijkt het daarnaast de nieuwe uitdagingen van 2020 tegemoet.

Bussen op 21 locaties

Als inwoner van Zutendaal krijg je tussen 17.30 en 20 uur twee gratis consumptiebonnen om te besteden in een van de kraampjes, uitgebaat door verschillende verenigingen. De bonnetjes kunnen worden opgehaald aan de ingang van de Daalstraat (voor de pastorie). Er geraken kan je met de bus: op maar liefst 21 locaties in Zutendaal kan je de feestbus nemen naar het Vijverplein.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer