Sp.a Zwalm organiseert een groepsaankoop stookolie en rookmelders.
ANP XTRA Sp.a Zwalm organiseert een groepsaankoop stookolie en rookmelders.

Groepsaankoop stookolie en rookmelders

Sp.a Zwalm organiseert ook dit jaar een groepsaankoop stookolie. Naast stookolie kunnen deze keer ook rookmelders aangekocht worden.

Wie in Vlaanderen een woning bouwt, renoveert of verhuurt moet sinds 1 januari 2013 rekening houden met een aantal verplichtingen over het plaatsen van rookmelders. Vanaf 1 januari 2020 gelden deze verplichtingen voor alle Vlaamse woningen. “Wij zijn ervan overtuigd dat we deze rookmelder kunnen kopen voor maximum 16 euro. Wij zijn dan ook zo vrij bij bestelling reeds een betaling van 16 euro per rookmelder te vragen. Dit kan cash bezorgd worden bij het overmaken van uw bestelformulier of overgeschreven worden op het rekeningnummer van sp.a Zwalm BE66 7370 3718 0143. Vergeet in de mededeling uw naam en het aantal rookmelders niet te vermelden. Indien we een scherpere prijs bedingen, wordt het verschil uiteraard teruggestort", zegt Tom Aelbrecht.

Voor de stookolie wordt voor dezelfde formule geopteerd als de voorbije jaren. Bestelbonnen vragen kan tot 17 september op het nummer 0497/45.05.85.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer