12 Presentatoren Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen kozen voor het dierenasiel omdat alle dieren een warme thuis verdienen.
Henk Deleu Presentatoren Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen kozen voor het dierenasiel omdat alle dieren een warme thuis verdienen.

Exclusief voor abonnees

Dierenasiel De Leiestreek viert 40ste verjaardag: dit zijn de meest opmerkelijke verhalen en foto’s

Dierenasiel De Leiestreek viert zaterdag haar 40ste verjaardag. Wij gaan er met onze krant regelmatig langs voor de meest uiteenlopende verhalen. Naar aanleiding van deze 40ste verjaardag duiken we ons archief in op zoek naar de meest opmerkelijke verhalen en foto’s van de laatste jaren.

Naar aanleiding van Werelddierendag zond Qmusic op 2oktober 2015 uit vanuit dierenasiel De Leiestreek. Presentatoren Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen kozen voor het dierenasiel omdat alle dieren een warme thuis verdienen. 

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer