Dimitri Van Berlo en Tanja Vyt in hun restaurant. Chef’s Table behoudt ook dit jaar de score van 13 op 20.
Kristof Pieters Dimitri Van Berlo en Tanja Vyt in hun restaurant. Chef’s Table behoudt ook dit jaar de score van 13 op 20.

Chef’s Table behoudt score Gault&Millau

Restaurant Chef’s Table heeft zijn score van 13 op 20 behouden in de nieuwe culinaire gids van Gault&Millau die maandag is voorgesteld. De zaak kwam in 2017 binnen als nieuwkomer, maar is intussen wel verhuisd naar een nieuw pand aan de overkant van de straat. Chef’s Table heeft de ligging vlak naast de Schelde nog meer benadrukt in de nieuwe zaak. Niet alleen in het interieur, maar ook op het menu. Naast de vertrouwde kaart wordt nu ook een heel assortiment aan schaal- en schelpdieren aangeboden. Chef Dimitri Van Berlo en echtgenote Tanja Vyt hoopten wellicht stiekem dat de grote investeringen beloond zouden worden in een hogere score, maar daarop is het voorlopig nog even wachten.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • David Van Berlo

    Jammer, want het nieuwe restaurant is echt een hele upgrade en de bediening en keuken zijn nog steeds top, dus meer punten was logischer geweest...

Lees meer