7 De bestuurder van de bestelwagen raakte bij het ongeval zwaargewond.
Kristof Pieters De bestuurder van de bestelwagen raakte bij het ongeval zwaargewond.

Koerier zwaargewond bij zwaar ongeval op Krijgsbaan

Bij een zwaar ongeval het kruispunt van de Krijgsbaan met de Kruibeeksesteenweg in Burcht is een werknemer van een koerierbedrijf ernstig gewond geraakt. Hij kwam met zijn bestelwagen frontaal in aanrijding met een Renault Alaskan toen beide voertuigen het kruispunt dwarsten.

De klap moet bijzonder hevig geweest zijn. Een jongeman die achter het stuur zat van de bestelwagen van het koerierbedrijf raakte zwaargewond. Een thuisverpleegster, die toevallig net passeerde, verleende de eerste hulp. Een ziekenwagen en MUG-team namen het daarna van haar over. Het slachtoffer werd in kritieke toestand onder begeleiding van de politie naar het Sint-Augustinusziekenhuis in Antwerpen overgebracht. Het ongeval veroorzaakte grote verkeershinder. De politie moest het verkeer beurtelings langs het ongeval leiden. De twee voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten getakeld worden.

7
Kristof Pieters
7
Kristof Pieters
7
Kristof Pieters
7
Kristof Pieters
7
Kristof Pieters
7
Kristof Pieters

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer