RV

Kwb Zwijndrecht en Fietsersbond zetten je veilig op de fiets

Kwb Zwijndrecht organiseert in samenwerking met de Fietsersbond Zwijndrecht-Burcht op 25 april een infoavond ‘Veilig op een veilige fiets’. De kennis van de verkeersregels voor fietsers wordt opgefrist en men ontdekt wat je kan doen om je veiligheid als fietser in het verkeer te verhogen.

Fietsen verleer je nooit, maar de verkeersregels veranderen wel. Ook die voor fietsers. Daarom organiseert kwb Zwijndrecht samen met deze infosessie. “Eerst testen we met een korte quiz de kennis van de verkeersregels als fietser”, zegt Gunther Buytaert van kwb Zwijndrecht. “Daarna is het tijd om de belangrijkste en ook de nieuwe verkeersregels even van dichterbij te bekijken en een aantal verkeerssituaties onder de loep te nemen. We besteden ook de nodige aandacht aan wat een veilige fiets is en hoe je als fietser in het verkeer zichtbaar moet zijn.”

Een lesgever met de nodige vooropleiding leidt deze workshop in goede banen en beantwoordt alle vragen over fietsveiligheid.

Plaats van afspraak is Sporthal de Draver van 19.30 tot 21.30 uur. De deelnamekost is 1 euro. Meer info en inschrijven via kwb@zwebsite.be of fietsersbondzwijndrechtburcht@gmail.com.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer