7 De motorrijder kwam ten val door een openzwaaiend portier van een vrachtwagen.
Kristof Pieters De motorrijder kwam ten val door een openzwaaiend portier van een vrachtwagen.

Motorrijder zwaargewond na smak tegen openzwaaiend portier op E34

Een motorrijder is zwaargewond geraakt nadat hij tegen een openzwaaiend portier is geknald op de E34 in Melsele. Het ongeval gebeurde in een file. Een trucker zag de motorrijder niet aankomen en had plots zijn deur geopend.

Het ongeval gebeurde donderdagavond op de E34 richting Antwerpen. Een Servische vrachtwagenchauffeur, die in een lange stilstaande file stond, wilde op een bepaald moment iets aan zijn lading gaan controleren. Net op het moment dat hij zijn portier opende, kwam er een motorrijder tussen de twee stilstaande rijen voertuigen aangereden. De man reed frontaal in op de deur. Door de smak kwam hij ten val tegen een andere vrachtwagen. Zijn motor kwam ruim 20 meter verder tot stilstand. De motorrijder bleef roerloos op de grond liggen. Enkele getuigen snelden de man ter hulp, maar het was onmiddellijk duidelijk dat de man ernstige verwondingen had opgelopen. Een ziekenwagen en mug kwamen ter plaatsen. Het slachtoffer kreeg ter plaatse de eerste zorgen toegediend en werd vervolgens in kritieke toestand naar het universitair ziekenhuis in Edegem overgebracht.

De twee rijstroken waren door het ongeval een hele tijd afgesloten. Dat zorgde voor nog meer file.

7
Kristof Pieters
7
Kristof Pieters
7
Kristof Pieters
7
Kristof Pieters
7
Kristof Pieters
7
Kristof Pieters

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Daniel Van Mele

    Gilbert, als je de regels kent dan weet je ook dat men dit mag als motorrijder!! Diene vrachtwagen chauffeur had uit moeten kijken!! Door hem ligt diene mens met serieuze verwonding in de kliniek.

  • Gilbert Van Geert

    Hou je gewoon aan de verkeersregels dan kom je dit niet tegen.Bepaalde motorrijders denken dat ze alleen op de baan zijn.

Lees meer