3 Afgelopen weekend werd een nieuwe fasewissel van de Oosterweelwerken doorgevoerd. Dit zorgde maandag alvast niet voor extra verkeershinder.
Kristof Pieters Afgelopen weekend werd een nieuwe fasewissel van de Oosterweelwerken doorgevoerd. Dit zorgde maandag alvast niet voor extra verkeershinder.

Nieuwe fase Oosterweelwerken zorgt voorlopig niet voor extra verkeershinder

De nieuwe fase van de Oosterweelwerken zorgt - voorlopig toch - niet voor extra verkeershinder. De ochtendspits verliep normaal met de gebruikelijke files vanaf Haasdonk en de avondspits was zelfs opvallend rustiger.

Sinds afgelopen weekend werd de werf in beide richtingen van de E17 uitgebreid naar de linkerrijstrook tussen het op- en afrittencomplex Kruibeke en Antwerpen-West. Het verkeer rijdt er over drie versmalde rijstroken. De op- en afritten van Zwijndrecht en Kruibeke zijn in beide richtingen gewoon open. De komende weken zal een aannemer werkzaamheden uitvoeren aan de middenberm. De betonnen jerseys aanplantingen en de verlichtingspalen zullen van de middenberm verwijderd worden.

3
Kristof Pieters
3
Kristof Pieters

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer