VIDEO. Appartement loopt zware schade op bij brand

In een appartementsgebouw aan het Kaaiplein in Burcht is woensdagmiddag omstreeks 12.30 uur brand ontstaan in een appartement op de tweede verdieping. De brand ging gepaard met een zware rookontwikkeling. De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet verhinderen dat het appartement grote schade opliep.

Ook de nodige medische diensten werden opgetrommeld, want het was niet duidelijk of er zich nog mensen in het brandende appartement bevonden. Dat bleek al vrij vlug niet het geval te zijn. Er vielen gelukkig geen gewonden. Ook de bewoners van de naastgelegen appartementen bleven ongedeerd. Bij de brand deed zich ook een kleine explosie voor waardoor een raam aan de voorzijde van het gebouw aan diggelen werd geblazen. Glasscherven kwamen tot aan de overzijde van de straat terecht. Wat de oorzaak van de brand is, is nog niet geweten. De brandweer trof wel verschillende brandhaarden aan, maar dat kan ook het gevolg geweest zijn van de kleine explosie. Door de interventie was er op het Kaaiplein een tijdlang geen verkeer mogelijk. Er werd een omleiding ingesteld via de Antwerpsesteenweg en de Kloosterstraat.

9
Kristof Pieters
9 De brand ging gepaard met een zware rookontwikkeling
Kristof Pieters De brand ging gepaard met een zware rookontwikkeling
9
facebook
9
Kristof Pieters
9
Kristof Pieters
9
Kristof Pieters
9
Kristof Pieters
9
Kristof Pieters
9
Kristof Pieters

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer