Moufdi R. heeft zich bij de politie aangeboden
rr Moufdi R. heeft zich bij de politie aangeboden

Wapenfreak meldt zich bij politie nadat vriendin in eigen voet schoot

De 27-jarige Moufdi R. heeft zich vanmiddag bij de politie aangeboden. Moufdi R. is de vriend van Birgit S., die  afgelopen vrijdag in Zwijndrecht met een pistool in haar eigen voet schoot. 

Bij de huiszoeking in haar appartement vond de politie acht handgranaten, vier pistolen, kneedbare springstof, vijftien kilogram cocaïne en 25.000 euro cash geld.  Vermoedelijk weet Moufdi van wie de drugs en de wapens zijn en wie vroeg om deze in het appartement in Zwijndrecht te bewaren. Op zijn Facebookpagina demonstreert Moufdi R.  in elk geval zijn voorliefde voor wapens.

De politie probeerde Moufdi R. dit weekend al op het spoor te komen. De man woont officieel in Merksem, maar daar was hij niet te vinden. Hij werd in het verleden veroordeeld voor drugs- en wapenbezit. 

Advocaat Tim Smet: “Moufdi R. heeft met mijn kantoor contact gezocht. Hij heeft zich zelf aangegeven bij de politie en wordt daar ondervraagd. Morgen zal hij voor de onderzoeksrechter worden geleid.”

10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Raoul van Hauwaert

    Niemand zoue wapens in huis mogen hebben tout court. Een wapen verzamelaar/liefhebber vind die dingen niet alleen mooi, maar will ze ook wel eens gebruiken en dan gebeuren er allerlei ongevallen e.d. Niemand heeft hier wapens nodig dus stop met zeveren over strenge wapenwetten ze moesten nog 10X strenger zijn.

  • Angelo De vie

    Ziet er een slimme uit, laders er nog in, mss geladen, weg gedraaid van de schiet baan en vinger op de trekker. Moesten zijn vergunning intrekken! Is oa door zo’n Pipo’s dat de wetten blijven verstrengen. zal wel veroordeeld worden dus bye bye legale wapens

Lees meer