2
Kristof Pieters

Zware hinder op E34 door banale aanrijding

Het verkeer op de E34 richting Antwerpen heeft maandagnamiddag heel wat hinder ondervonden door een banaal ongeval. Het verkeer stond stil vanaf Melsele.

Ter hoogte van het knooppunt Sint-Anna-Linkeroever kwamen om iets voor 14.30 uur een vrachtwagen en een personenwagen met elkaar in aanrijding. Dat gebeurde toen de vrachtwagen van de middelste naar de rechtse rijstrook wou rijden. De auto zat echter in de dode hoek waardoor de vrachtwagenchauffeur het voertuig niet opmerkte en in de flank aanreed. De aanrijding gebeurde gelukkig aan lage snelheid want het ongeval deed zich voor in de file. De bestuurster van de auto bleef ongedeerd, net als de Roemeense trucker. Twee van de drie rijstroken waren bijna drie kwartier versperd waardoor er een file vanaf de op- en afrit Melsele ontstond.

2
Kristof Pieters

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer