4
Orange County Sheriff's Office, Florida

Agenten tonen zich de beste vrienden van twee gedumpte pitbulls

Twee agenten die afgelopen donderdag in de vroege uurtjes op pad waren in Orange County, Florida, stootten plots op twee doodsbange achtergelaten pitbulls. De trillende dieren zaten in het midden van de weg te wachten op hun baasje dat nooit meer zou terugkomen. Eén van de twee was gewond aan zijn poot.

De twee bange honden weigerden van elkaars zijde te wijken en stonden om 4:30u te kajieten in het midden van de weg, wachtend tot iemand hen zou helpen.

De agenten twijfelden niet, gingen op de grond zitten en ontfermden zich over de viervoeters. Ze overlaadden de twee pechvogels meteen met de nodige portie welgekomen warmte en knuffels en brachten een gaasje aan aan de poot van de gewonde stakker zodat het bloeden zou stoppen.

4
Orange County Sheriff's Office, Florida

De agenten bleven de honden knuffelen en strelen tot de 'Orange County Animal Services' arriveerden om de dieren van de straat te halen en te verzorgen. Een burger maakte mooie kiekjes van de lieve actie van de agenten en bezorgde de foto's aan de politie om de agenten te bedanken voor hun goede daad. De politie deelde de beelden op Facebook, onder het motto 'wij zijn er voor alle zwakken in de samenleving, ook voor dieren'.

4
Orange County Sheriff's Office, Florida

De honden werden Justice en Liberty gedoopt. Ze zijn helemaal niet agressief, maar lief en speels en ze houden zielsveel van mensen, ondanks dat ze zomaar gedumpt werden door mensen. Er wordt nu volop gezocht naar een liefdevol nieuw baasje voor de twee.

4
Orange County Animal Services

Lees meer