Alyssa Elsman
Instagram Alyssa Elsman

Alyssa, de 18-jarige toeriste die vandaag stierf op Times Square

Alyssa Elsman, een 18-jarig meisje uit de Amerikaanse staat Michigan, was samen met haar familie op citytrip in New York. Enkele uren geleden werd ze op Times Square doodgereden door Richard Rojas, die nog 19 anderen verwondde.

Alyssa kon de aanstormende wagen niet meer ontwijken en stierf ter plekke. Haar 13-jarige zus werd ook aangereden en raakte gewond. Zij is ondertussen opgenomen in het ziekenhuis.

Minder dan een uur voor het drama zette Alyssa nog een video op Instagram. In het filmpje zien we haar op de beroemde rode trappen op Times Square.  

"Ze stuurde niet terug"

Ook Alyssa's moeder en vriend waren in New York.  "Ik wist dat er iets aan de hand was toen ze niet meteen terugstuurde op een sms", vertelt Trevor West aan de New York Post.

"Ze was daar normaal heel snel in. Ik wist meteen dat er iets erg gebeurd was. Ze was alles voor mij. Ze motiveerde mij, hield van mij, gaf alles voor mij. Ik weet niet wat ik moet doen zonder haar".

Volgens Trevor zou Alyssa naar buiten gegaan zijn om een luchtje te scheppen. "Ze voelde zich beter op Times Square, maar toen hoorde ik niets meer van haar."

Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels

Lees meer