2 Anuna De Wever en haar negen minuten oudere tweelingzus Luka. Zegt die laatste: “Wij voelen elkaar op een feilloze en bijna onverklaarbare manier aan. En toch zijn wij twee totaal verschillende persoonlijkheden. We zijn water en vuur.”
Bob Van Mol Anuna De Wever en haar negen minuten oudere tweelingzus Luka. Zegt die laatste: “Wij voelen elkaar op een feilloze en bijna onverklaarbare manier aan. En toch zijn wij twee totaal verschillende persoonlijkheden. We zijn water en vuur.”

Exclusief voor abonnees

Anuna en Luka De Wever: “Anuna is arrogant. Dat weet ze van zichzelf”

De ene is negen minuten jonger dan de ander, liet net een kolibrie op haar arm tatoeëren en droomt van een betere wereld. De oudste studeert psychologie en droomt van een leven in Spanje. Anuna en Luka De Wever, 19 jaar, tweelingzussen. We laten ze een voor een aan het woord over elkaar.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • guy vermeulen

    Probeer eens te werken met je handen gelijk iedereen in plaats van show te verkopen

  • Regis Desmet

    Ze gaat net als calvo en Rousseau vanuit de school naar de politiek, zonder ooit een echte job te hebben gedaan en zonder ooit echt tussen de mensen te hebben geleefd, maar niets van de wereld kennen en toch staan roepen in t parlement, arrogant ja maar Christophe is uw grote voorbeeld, nog nooit iets bewezen, nooit echt bijgedragen aan de maatschappij maar toch veel lawaai maken in t half rond, daarbuiten betekent hij, net als u anuna en conner, niets, of t is als spreekbuis van magnette

Lees meer