Appy Hour in de HLN-app
hln Appy Hour in de HLN-app

Appy Hour nu elke dag in de HLN-app!

Van 12 t.e.m. 27 december is het elke middag om 12u pakjestijd in onze app.

Bij het lezen van de titel zou je kunnen denken dat we vrijdag 16u zijn. Niets is minder waar. We willen net dat het vaker fun en feest is! Daarom houden we exclusief in onze HLN-app: Appy Hour. Op bepaalde tijdstippen kan je zoals de naam doet vermoeden, een uur lang leuke prijzen winnen. Hou dus jouw HLN-app goed in het oog want als je te laat bent, mis je alle fun!

Speciaal voor de feestdagen gaan we zelfs een stapje verder. Van 12 tot en met 27 december kan je elke dag mooie prijzen winnen. Afspraak telkens om 12u. Je maakt een uur lang kans om een van de vele prijzen in de wacht te slepen. Zet dus zeker jouw alarm en mis geen enkel Appy Hour!

Heb jij onze HLN-app? Is het antwoord hierop ja, dan zit je er goed voor. Het enige wat je hoeft te doen, is regelmatig onze app in het oog houden. Heb je geluk, dan kom je tussen de artikels ons Appy Hour tegen. Als tip kunnen we jullie nu al zeggen dat je deze terug kan vinden net voor de regio-artikels op het startscherm.  

Nog niet onze app? Dan is het zeker het moment deze te installeren of je mist alle fun!

Download eenvoudig onze gratis app voor Android of iOS

Regelmatig onze app in het oog houden is de boodschap. Zo alleen mis je geen enkele mooie prijs.

Veel succes!

Het Laatste Nieuws

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer