Egbert Lachaert (Open Vld), Joachim Coens (CD&V) en Gregory-Louis Bouchez (MR).
PN/Leye Egbert Lachaert (Open Vld), Joachim Coens (CD&V) en Gregory-Louis Bouchez (MR).

Exclusief voor abonnees

“Als de abortuswet gestemd wordt, is de formatie allicht voorbij. En zal de restregering Wilmès helemaal imploderen”

Mondmaskers worden nu pardoes op veel plaatsen verplicht, nadat ze eerder wat belachelijk gemaakt werden. Alweer moet overal snel heel wat praktisch geregeld worden, terwijl veel vragen blijven. Politici en experts keerden hun kar. Niet door veel nieuwe argumenten en inzichten, wel na een groeiende druk. Dat bochtenwerk boezemt weinig vertrouwen in. Net als de stommiteit om reizen toe te staan. Bij de eerste golf was dat de oorzaak van veel miserie. Wie toch dat risico neemt en achteraf in quarantaine moet, kan daarvoor door de overheid financieel gecompenseerd worden. Het kan niet op.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

59 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • LEO DANEELS

    Er is geen meerderheid in Vlaanderen voor deze uitbreiding om ongeboren baby’tjes te vermoorden! Dat de Vlaamse regering een eigen wet opstelt die dit aan banden legt !

  • Luc Van Bogaert

    Er is blijkbaar geen morzel vrijheid van stemmen voor de parlementsleden, hier heerst conservatieve particratie ten top, nochtans bestaat er nog zo iets als parlementaire democratie.

Lees meer