4 M. D. alias Walloon Blackshirt poseert op zijn Facebookaccount voor de Waalse vlag.
RV M. D. alias Walloon Blackshirt poseert op zijn Facebookaccount voor de Waalse vlag.

Exclusief voor abonnees

“Ja, ik veracht homo’s. Ja, ik ben racistisch”: de Belgische leden van neonaziforum Iron March ontmaskerd

Verschillende Belgen duiken op in de data van Iron March, een online forum voor neonazi’s. Ze uiten zich als homohaters, islamofoben en antisemieten, bereid om tot actie over te gaan in lokale milities. ‘Ik moet tot actie overgaan. En daarom ben ik naar dit forum gekomen.’

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gino Denil

    Gelijkwaardigheid en gelijke rechten betekent niet gelijk zijn. Integendeel, iedereen is juist verschillend. Respect voor die diversiteit betekent geen slaafse moraliteit, Sunno Hamar. De natuur is een en al diversiteit. Dat is de bron en de voorwaarde van leven en overleven. De monotonie vindt je alleen in de dode woestijn.

  • judith wouters

    Het feit dat mensen zo denken is hun gebrek aan identiteit. Ze hebben dat niet goed opgebouwd, en compenseer je dat ten opzichte van alles dat "niet eigen is". (eens goed verluchten) Ik vind dat veel mensen daar last van hebben en je moet al echt goed weten wie je bent om een ruime denkwijze te hebben, dan ben je ook gelukkiger.

Lees meer