8 Christel Geerts, zelf sp.a-politica, over haar zoon Conner: ‘Je wilt dat je kinderen doen wat ze graag doen, maar ook dat ze een onbekommerd leven leiden. Maar dit zal niet zorgeloos verlopen.’
rv Christel Geerts, zelf sp.a-politica, over haar zoon Conner: ‘Je wilt dat je kinderen doen wat ze graag doen, maar ook dat ze een onbekommerd leven leiden. Maar dit zal niet zorgeloos verlopen.’

Exclusief voor abonnees

‘Ni fokke me mij gast’: hoe Conner Rousseau de rode verlosser van sp.a werd

Hij is 26 en wordt binnengehaald als de nieuwe verlosser van de sp.a. Na een politieke blitzcarrière die ooit begon na te veel pintjes in de Overpoort in Gent, is Conner Rousseau de nieuwe partijvoorzitter. Hoe kon het gebeuren dat hij zo vlug zo ver kon raken?

Je hebt 1% van dit artikel gelezen

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Eric Grosemans

    Veel kritiek omdat hij te jong zou zijn, maar vooral omdat hij van de spa is. Toen Vangrieken voorzitter werd, heb ik dergelijke commentaren niet gezien.

  • Eddy Van overstraeten

    En gij ni fokke mee de werkmens!!!!!

Lees meer