Exclusief voor abonnees

“Wat met mijn festivalvoucher als mijn favoriete artiest niet meer komt?” Vind hier het antwoord op de meest gestelde festival- en concertvragen

Het wordt een stille festivalzomer. De lijst afgelaste en verplaatste evenementen is ellenlang. Een donkerrode streep door de rekening van heel wat organisatoren. Om de sector het hoofd boven water te laten houden, krijgen concertgangers uitzonderlijk vouchers in plaats van hun centen terug. Maar wat als ik volgend jaar nog steeds niet in een vol Sportpaleis durf te staan? Of mijn favoriete artiest waarvoor ik speciaal naar Werchter ging, niet meer op de affiche komt? Test Aankoop beantwoordt de meest prangende festivalvragen.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jan Boden

    Die centen ben je dan kwijt natuurlijk, nogal logisch. De meest populaire term bij de organisatoren zal 'overmacht' worden, dan hoeven ze niks meer terug te betalen.

  • Pierre Dubois

    Hopelijk zijn die festivals voorgoed voltooid verleden tijd.

Lees meer