13 Pieter De Volder en David Van Acker zijn niet tevreden over de speculoos die in de rekken ligt bij de supermarkten.
Joel Hoylaerts / Photonews Pieter De Volder en David Van Acker zijn niet tevreden over de speculoos die in de rekken ligt bij de supermarkten.

Exclusief voor abonnees

12 soorten sintspeculoos onder de loep: slechts twee merken kunnen onze experten overtuigen

Gault Millau-patissiers keuren sintspeculoos uit de supermarkt

Sinterklaas moet dringend weer naar de bakkersopleiding, als het van de bekroonde patissiers Pieter De Volder en David Van Acker (‘Patisserie Zuut’) afhangt. “Speculoos hoort boordevol kruiden te zitten, maar wij proefden vooral de zoete kandijsuiker.»  Slecht twee merken konden onze proevers overtuigen. 

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:

23 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Kris Heirweg

    Wanneer komt er iemand met een degelijke speculaas zonder toegevoegde suiker ???? Wij diabeten lusten ook graag speculaas !!!

  • Bene Devos

    Zelf maken en Sinterkloos zal minder werk hebben. Daar doe je dan zoveel kruiden in als je wil.

Lees meer