.
VTM NIEUWS .

50.000 schoolboeken te laat voor start nieuwe schooljaar

Nog twee dagen voor het nieuwe schooljaar begint, maar duizenden leerlingen hebben nog niet alle boeken die ze nodig hebben. Want Standaard Boekhandel, de grootste leverancier van schoolboeken, kan zo’n 50.000 boeken pas na het weekend leveren. Omdat ze nog niet gedrukt zijn, of omdat mensen ze te laat hebben besteld.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Van de 5 miljoen boeken die besteld zijn, hebben we al 99 procent geleverd”, vertelt Julie Stordiau van Standaard Boekhandel aan VTM NIEUWS. “Maar er zijn altijd boeken die nog niet beschikbaar zijn, maar die komen er sowieso nog aan. Er zijn natuurlijk ook altijd late bestellers die we zo snel mogelijk zullen helpen.”

Ten laatste op woensdag 4 september zouden alle schoolboeken geleverd moeten zijn.

68 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Cindy De Roos

    Schuld van de ouders !!! Dacht het niet.Lijst moet de eerste week van de vakantie al binnen op school zijn.Dit probleem is al meer dan tien jaar aan de gang....

  • robrecht Peeters

    laat de kinderen doen wat hen interesseert dwz brossen tegen de klimaatopwarming. Wie maalt er nu om een studieboek, een bijzaak.....

Lees meer