Illustratiefoto.
Photo News Illustratiefoto.

Exclusief voor abonnees

Aantal coronabesmettingen is voorbije 24 uur bijna verdubbeld: “Er worden nog altijd mensen ziek, er gaan nog altijd mensen dood”

Het aantal nieuwe coronabesmettingen in ons land is woensdag bijna verdubbeld. En elk uursterft er nog altijd meer dan één Belg aan het coronavirus. De dagcijfers van Sciensano tonen aan hoe broos de staart van de epidemie is. Sonja raakte tien dagen geleden besmet,en ook zij waarschuwt: “Ik ben het levende bewijs dat er ook vandaag nog altijd mensen ziekkunnen worden. Maar ik ben gestopt met aan mensen te vertellen dat ik corona heb omdat ik bang ben dat iedereen me zal mijden.”

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

35 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Moehmena Rahous

    Beter voorkomen dan genezen: testen en isoleren zijn vijgen na Pasen. Besmetting voorkomt men door een mondmasker te dragen bij contact met anderen, tot de besmettingsgraad 0,zero is.

  • Nadine Abe

    Verplichten om mondmaskers te dragen ,

Lees meer