Photo News

Aantal everzwijnen met Afrikaanse varkenspest blijft toenemen

Van de 1.696 geanalyseerde everzwijnen in Wallonië, waarvan er 1.588 uit de perimeter waar het virus van de Afrikaanse varkenspest werd aangetroffen, waren er 573 met het virus besmet. Dat kondigde Waals minister van Bossen René Collin aan.

Het aantal everzwijnen met Afrikaanse varkenspest blijft dus toenemen. Op 15 februari werden slechts 494 besmette dieren geteld. 

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Michel Jacobs

    Een ziekte die bijna zeker straffeloos illegaal geïmporteerd werd door de jagers. Straffeloos, want in elk departement zitten wel politie officieren en magistraten die maar wat graag mee gaan jagen. Ik kom uit een jagersfamilie, vandaar.

  • van loo kris

    De natuur vecht terug en binnen 6 maand muteerd het in een menslijke variant en voila de nieuwe spaanse griep is vertrekken. Aka "de waalse griep"

Lees meer