rv

Advocaat (41) vervolgd voor relatie met 16-jarig meisje: "Op liefde staat geen leeftijd"

Het Antwerpse gerecht vervolgt een 41-jarige advocaat omdat hij al twee jaar een relatie heeft met een tienermeisje. Het kind is intussen zwanger van hem. Dat was het signaal voor het gerecht om de Antwerpse veertiger op te pakken en te vervolgen wegens verkrachting.

Toen ze zwanger raakte, was het meisje 15. Op die leeftijd kan je in ons land juridisch geen toestemming geven voor seksuele contacten. "Ik ga daar niets over vertellen", zegt de advocaat in kwestie. "Van een verkrachting is helemaal geen sprake", reageert het meisje. "Op liefde staat geen leeftijd."

Nadat de ouders van de tiener naar het gerecht waren gestapt, kreeg de advocaat al een contactverbod opgelegd. Daar trok de man zich niks van aan.

Het hele verhaal lezen? Dat kan in onze Pluszone, exclusief voor abonnees.  Proef nu 4 weken voor maar 2 euro.

2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels
  • gulin evens

    Ziek... En dat de mensen het goed kunnen spreken. Haar en die can de baby staat ook in spel hier. Een 14 jarigr meistje weet niet eens wat echt lievde is en is zeer fragile.. En deze advocaat is een smerige abuser.. Niks meer

  • Den Andere

    Smerige ouders om iw kind zoiets azn te doen. Ook kinderen krijgen op oudere leeftijd moet strafbaar worden. Een tiener met een gepensioneerde als ouder heeft ook geen normaal leven. Laat echte liefde gerust.