3 Gerry Peeters.
Benny Proot Gerry Peeters.

Exclusief voor abonnees

Afzakken naar tweede verblijf mag eindelijk weer: "We voelden ons bijna misdadigers"

De kogel is door de kerk: de tweedeverblijvers trekken aan het langste eind en mogen ‘met onmiddellijke ingang’ weer naar hun optrekje. Drie koppels getuigen.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

39 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ellie Dubois

    Als de coronacrisis 1 ding de Belgen nog steeds niet geleerd zal hebben, wees wat lief voor elkaar en stop die bekrompenheid , vooroordelen en negativiteit. Dit gedrag verschilt niet veel van onze politiekers. Gun een ander ook wat en geniet van wat je wel hebt. Indien de kustburgemeesters niet zo hard hadden staan roepen dat elke niet permanente inwoner weg moest blijven was er niets aan de hand geweest. Iemand de burgemeesters van Franstalig België horen roepen? Iemand?

  • ADRIAAN STEVENS

    En wij met onze mobilhome die nu al maanden stilstaat ? Moeten wij ook een rechtzaak beginnen. Dit is ook ons tweede verblijf waar wij ons spaarcenten ingestopt hebben. Bedankt Minister Jambon.

Lees meer