BELGA

Algemene storing bij vaste telefonie Telenet: problemen weer van de baan

Telenet-klanten die vandaag met hun vaste telefoon willen bellen, hadden de hele voormiddag last van storingen. Dat zegt Telenet zelf. Bij de andere diensten, zoals tv en internet, waren er geen storingen.

Verschillende klanten maken op de sociale media meldingen van storingen. Telenet zei op de hoogte te zijn van de problemen en aan een oplossing te werken. Die oplossing kwam er uiteindelijk ook na enkele uren.

19 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jos Temmerman

    Wij hebben vorige week totaal geen storing gehad bij Proximus ,alles was tip top in orde, en toch krijgen we 2 weken gratis toegang tot films en voetbal ,dat is pas service.

  • ronny verachtert

    wij zijn al 14 jaar bij telenet en telkens als problemen hadden met iets zoals telefoon, Internet of Digitale tv werd het heel goed opgelost , onlangs hadden wij nog problemen met onze modem en ik belde naar telenet en legde het probleem uit en onder tussen was er al een mail verzonden om een nieuwe modem te gaan halen , dat is pas service

Lees meer