De chaos die gisterenavond ontstond in het station van Oostende.
twitter De chaos die gisterenavond ontstond in het station van Oostende.

Exclusief voor abonnees

Andries (36) stond half uur in de chaos van Oostende: “Toen de flikken chargeerden, ben ik weggegaan”

“Toen mensen begonnen te duwen om toch de trein op te geraken en de politie enkele heethoofden hardhandig op hun plaats zette, had ik genoeg gezien. Op die manier hoefde het niet voor mij; ik heb rechtsomkeer gemaakt en heb de nacht in Oostende doorgebracht”, zegt Andries Arijs (36) uit Lede die zich het uitstapje naar de kust anders had voorgesteld. Hij was getuige van de chaos die gisteren in het treinstation ontstond. 

Je hebt 19% van dit artikel gelezen

35 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • hannes leo

    De stranden waren nog niet bezet conform het uitgewerkt strandplan. Welke toestanden hadden zich dan voorgedaan? Moedig, gelet op de nieuwe corona uitbraak, het massatoerisme niet aan door extra treinen in te leggen op dit gevaarlijk ogenblik. Laat voor even de kust aan de kustbewoners en blijf in je streek om verdere verspreiding te voorkomen!

  • Bob Boomer

    Tja, dat heb je met kuddegedrag. 1 trigger is genoeg om een stampede te veroorzaken. Het treintje kwam eraan. Onnozelaars. Als men oproept om ergens naartoe te gaan moet je daar juist wegblijven !

Lees meer