(archiefbeeld)
BELGA (archiefbeeld)

Arrestant krijgt hartaanval in politiekantoor in Luik

Een man is vandaag overleden nadat hij op 19 oktober een hartaanval had gekregen in het politiebureau van Luik. Hij was opgepakt omdat hij op zijn knieën in het midden van de straat zat. De man was onder invloed van drugs. Dat berichtten de kranten van Sudpresse. De politie wil niet in detail treden over het incident.

De man werd gearresteerd toen hij in het midden van de chaussée des Prés op zijn knieën in gebedshouding zat. Er waren drie agenten nodig om de man in de boeien te krijgen en de rijbaan weer vrij te maken. Volgens de politie vertoonde hij ook "grillig gedrag".

Bij aankomst op het politiekantoor kreeg de arrestant een hartaanval. Hij werd naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij tien dagen later overleed.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer