Toon Royackers

Automobilist komt onder stilstaande truck terecht en overlijdt op E313 Tessenderlo

Een automobilist is deze ochtend om het leven gekomen bij een botsing met een stilstaande truck op de E313 in Tessenderlo.  De vrachtwagen stond stil op de afslagstrook van de snelwegparking richting Antwerpen. 

De wagen schoof bijna volledig onder oplegger.  Vermoedelijk merkte het slachtoffer de truck te laat op. Voor de man kon geen hulp meer baten. Hij stierf ter plekke.  

Een verkeersdeskundige kwam plaatse voor een onderzoek.  ten. Er was  beperkte verkeershinder op de rijstrook om de afrit te nemen. De afrit en de snelweg zijn kort voor 10 uur weer vrijgegeven.

9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Mathy Boonen

    Spijtig genoeg is de truck die daar geparkeerd staat volgens de wet een voorzienbare hindernis. Wanneer gaat men eens beseffen dat de pakkans veel te klein is in ons land. Meer contoles. Meer en betere parkeer en overnachtingsmogelijkheden voor truckers.

  • ismael neves

    Als de parking vol is dan neem je toch gewoon de eerst komende afrit... Ben zelf chauffeur maar kan mij niet inbeelden dat ik mij ooit zo zou parkeren

Lees meer