2
BELGA

Exclusief voor abonnees

Beke krijgt het niet meer uitgelegd:
Zelfs coalitiepartner N-VA schiet met scherp na warrige uitleg over ‘toevallig’ ontslag van kritische expert

Staat Wouter Beke (CD&V) er stilaan alleen voor? De minister van Welzijn zwoer in het parlement dat hij níks te maken heeft met het ontslag van een expert die kritisch voor hem is geweest, maar hij deed dat zo ongeloofwaardig dat zelfs zijn eigen partijgenoten én coalitiepartner N-VA hem lieten zwemmen. Het wordt een ‘Beke’ gênant.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

101 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ian Vandenbossche

    Dat krijgen we als politiek enkel maar draait om (zoveel als mogelijk) postjes en zoveel als mogelijk verdienen en zo lang als mogelijk. Ministers die ook burgemeester en ook partijvoorzitter zijn. Uitgerangeerde politici die postjes krijgen in Europa. Opzegvergoedingen. Riante pensioenen. Huispersoneel, chauffeurs, luxe wagens enz enz... dat alles in maar liefst 6 gewestregeringen, een overbodige senaat, 9 provincie besture, federale regering enz enz enz...wie betaalt dat? Juist ja, u en ik.

  • LEO SCHAUWERS

    De huidige generatie politici heeft de intellectuele capaciteiten niet meer om het land te leiden.

Lees meer