VTM NIEUWS

Bekende Antwerpse rapper bij gevaarlijke trouwstoet

Er zijn nieuwe beelden opgedoken van de trouwstoet die gisteren een gevaarlijke situatie veroorzaakte op de E34 ter hoogte van Zwijndrecht. Op de beelden is te zien hoe mannen op de pechstrook van de snelweg stilstaan en dansen. Een van de mannen is de bekende Antwerpse rapper Soufiane Eddyani. De jongen doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar hij heeft wel veertig miljoen views op YouTube en bijna 200.000 volgers op Instagram, schrijft VTM NIEUWS.

Eddyani was uitgenodigd op een Marokkaans huwelijk. De hele dag deelde hij beelden van het huwelijk en de trouwstoet op Snapchat. Op de beelden is te zien hoe ze gevaarlijke situaties veroorzaken op de E34.

De kans is groot dat u Eddyani niet kent, maar de jonge zanger uit Borgerhout heeft veertig miljoen views op YouTube. Hij maakte ook al een nummer met de bekende Nederlandse rapper Boef. Op Instagram heeft hij 196.000 volgers. Bij jongeren is Eddyani dan ook heel populair.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

"Gestoorde dingen"

Eddyani beseft zelf ook dat hij en zijn vrienden gevaar veroorzaken. "Die mannen zijn gewoon achteruit en vooruit aan het rijden. Er gebeuren gestoorde dingen hier", zegt hij op Snapchat terwijl hij zijn vrienden filmt. Uiteindelijk stappen ze ook uit hun wagens en dansen ze op de pechstrook van de snelweg. "Ze stappen af op de snelweg!", zegt Eddyani. Een wagen rijdt zelfs op de grasberm om een wagen van een vriend voorbij te steken.

Politie onderzoekt beelden

De federale politie beschikt intussen ook over de beelden en gaat ze naar eigen zeggen analyseren en aan het parket bezorgen. Het parket zal dan onder meer moeten bekijken of de beelden geschikt zijn als bewijsmateriaal. De politie neemt de zaak alvast ernstig. "Als mensen plezier maken op een trouwfeest kunnen we dat zeker aanvaarden, maar als ze daarbij zichzelf en anderen in gevaar brengen kunnen we dat niet tolereren", zegt woordvoerder Peter De Waele. 

47 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • frank versammen

    als daarmee een van de weken een zwaar ongeval mee gebeurd is heel de trouwstoet en niet in het minst de overheid zwaar mee verantwoordelijk > besef dat goed allen

  • Jeanne Delvoy

    Waarom hoor je Calvo nu niet andere.Veroordeel dit en pak dit als oppositie mee aan en werk samen met iedereen.Dat is politiek beste jonge man.

Lees meer