Een Panther Lima, ter illustratie
Ebay Een Panther Lima, ter illustratie

Belgische eigenaar hoort na vijf jaar plots dat gestolen oldtimer is teruggevonden

De Belgische eigenaar van een Panther Lima, die in 2014 werd gestolen in Quaregnon in de Borinage, kreeg gisteren van zijn lokaal politiekorps te horen dat zijn erg zeldzame oldtimer is teruggevonden. Het onderzoek wordt voortgezet in Frankrijk.

De zaak kwam aan het licht toen een Franse burger een registratieaanvraag indiende voor de bewuste Panther Lima. Toen werd ontdekt dat de auto gesignaleerd stond in de database van België en van de Schengenzone. De politie van de Borinage meldde de eigenaar gisteren dat zijn wagen was teruggevonden.

Volgens de politie wordt het onderzoek verder gevoerd in Frankrijk, om te achterhalen hoe de persoon die de aanvraag indiende in het bezit kwam van de gestolen cabriolet. Van de wagen bestaan wereldwijd maar 897 exemplaren.

11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Robert DE REU

    Dit beschouw ik zeker geen oldtimer, wel een mooie wagen en goed voor de eigenaar, maar vrees dat er nog heel wat papierwerk zal aan te pas komen.

  • Loesje Vranken

    Knappe wagen, ben zeer blij voor hem!!!

Lees meer