5 De werken van het bedrijvenpark Gate7 verlopen volgens plan
BVI De werken van het bedrijvenpark Gate7 verlopen volgens plan

Businesspark Gate7 aan de Prins Boudewijnlaan krijgt vorm

Na een jaar zijn de bouwwerken van het industrieel park Gate7 aan de Prins Boudewijnlaan al aanzienlijk gevorderd. Op het businesspark met een oppervlakte van 52 799 m² , komen er kantoren, labo’s, toonzalen en magazijnen. Ze worden gebouw in opdracht van vastgoed BVI.BE uit Wommelgem 

De labo’s worden ontwikkeld volgens de specifieke eisen van de gebruiker. Onder meer gaat het om de ventilatie, lichtbeheersing en drukregeling. De gemeente ondersteunt dit project. Het zal volgens burgemeester Bart Seldeslachts  (N-VA) voor heel wat extra werkgelegenheid zorgen.

Ondertussen trekt men de structuur op van gebouw B en worden de funderingen gegraven van gebouw A. Deze gebouwen bevinden zich links achter het hoofdgebouw, op de Prins Boudewijnlaan.

De KMO-gevels van de gebouwen C en D, rechts achteraan worden opgetrokken, en de vloerplaat van de kelder van hun kantoorgedeelte staat klaar om in beton te gieten. Overal zijn ook grindkernen of funderingspalen uitgevoerd.

5 De werken van het bedrijvenpark verlopen volgens plan
/ De werken van het bedrijvenpark verlopen volgens plan

De units, met een individuele oppervlakte vanaf 180m², zijn combineerbaar en bieden voldoende mogelijkheden voor KMO’s op zoek naar ruimte om te ondernemen. Alle KMO-units zijn ondertussen verkocht. Voor de nog beschikbare kantoorruimtes, labo’s, en showrooms kan er contact opgenomen worden via de website www.bvi.be/kmo/project/businesspark-gate7.

5 Zo zal het toekomstig project er moeten uitzien
/ Zo zal het toekomstig project er moeten uitzien
5 De werken van het bedrijvenpark verlopen volgens plan
/ De werken van het bedrijvenpark verlopen volgens plan
5 Inplantingsplan. Vooraan de Prins Boudewijnlaan
BVI Inplantingsplan. Vooraan de Prins Boudewijnlaan

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer