4 Vanop de straat is de erbarmelijke staat op de eerste verdieping goed te zien.
Simon Mouton Photo News Vanop de straat is de erbarmelijke staat op de eerste verdieping goed te zien.

Exclusief voor abonnees

Buurtbewoners opgelucht dat ‘vuilste huis van Gent’ wordt opgekuist: “Nette man, maar ik heb hem nooit vuilniszak zien buitenzetten”

“Je kon het écht niet van hem aflezen; een man van rond de vijftig met een propere broek, nette schoenen en een verzorgd kapsel. Hij was wel wat mensenschuw, maar had ook vast werk in de nachtploeg van Volvo.” In de Heideveldstraat in Sint-Amandsberg wonen ze sinds deze week in ‘de straat met het vuilste huis van Gent’ al begrijpt niemand daar hoe het zover is kunnen komen.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Fidji Peeters

    Zoals ik eerder al zei, ken ik iemand die nog erger is. Momenteel staat er een afrastering rond zijn huis die de voorbijgangers moet besparen van alle rommel. Doodleuk vertelde hij mij dat zijn nabestaanden zijn kot maar moeten opkuisen als hij er niet meer is. Ik denk dat het colloqueren van deze man de enige oplossing is.

  • rik van dijck

    Ik begrijp niet dat als je aan de straat kant ( vermoed toch dat die foto aan de straatkant is genomen ) zich daar niemand van een bevoegde instantie eens verhaal gaat halen . Je kent die persoon zijn situatie ook niet , hoe het komt dat het zo uit de hand is kunnen lopen . De gemeente laat hier evengoed steken vallen vind ik dan ...

Lees meer