Met frisdrankproducent Coca-Cola voert Colruyt nog onderhandelingen. Niet alle producten van het bedrijf zijn bij de retailer beschikbaar.
© Bart Leye Met frisdrankproducent Coca-Cola voert Colruyt nog onderhandelingen. Niet alle producten van het bedrijf zijn bij de retailer beschikbaar.

Colruyt bereikt akkoord met Douwe Egberts: alle koffieproducten weer in de rekken

Alle koffieproducten van Jacobs Douwe Egberts liggen weer in de rekken van Colruyt. Dat schrijven Het Nieuwsblad en De Standaard en wordt bevestigd door het supermarktbedrijf.

Aanslepende prijsonderhandelingen tussen het koffiebedrijf en Colruyt zorgden er voor dat niet alle producten van Jacobs Douwe Egberts beschikbaar waren. 

“Elk jaar onderhandelt de Colruyt Group met de verschillende leveranciers”, legde Hanne Poppe van Colruyt eerder deze maand uit aan Gazet van Antwerpen. “In de meerderheid van de gevallen wordt snel een overeenkomst gevonden, maar er zijn ook momenten dat beide partijen er iets langer over doen om een consensus te vinden, zoals in dit geval.”

Beide partijen zijn nu alsnog tot een overeenkomst gekomen. "Er is een akkoord. Alle producten liggen terug in de rekken", klinkt het bij Colruyt.

Ook met frisdrankproducent Coca-Cola voert Colruyt aanslepende onderhandelingen. Dat zorgt ervoor dat niet alle producten van het bedrijf bij de retailer beschikbaar zijn. 

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Baldr VanHoek

    Colruyt kan niet meer concurreren en zit met elk merk wat te onderhandelen omwille van de “laagste” prijs. Ze weren gewoon bestaande producten en bieden andere producten aan. Daarvoor gaan ze onderhandelen om op producten de laagste te krijgen. Uiteindelijk zal iedereen merken dat ze niet meer de laagste zijn. Talloze voorbeelden de laatste maanden.

Lees meer