6 Bart De Wever op het strand van Sint-Anneke.
Photo News Bart De Wever op het strand van Sint-Anneke.

Exclusief voor abonnees

DE VAKANTIE VAN Bart De Wever. “Ik breng ongeluk aan diegenen die mij graag zien”

“2020 had het jaar van de Wiedergutmachung moeten worden op vakantievlak.” Maar de grote gezinsreis naar het Midden-Oosten viel in het water, net als de vervangvakantie naar Toscane. Voor de derde keer op rij: geen zomerverlof voor de Antwerpse N-VA-burgemeester Bart De Wever (49), die de muizenissen in zijn hoofd dan maar verjaagt achter een pot mosselen op zijn geliefde Sint-Anneke, en die voor het eerst bekent waar hij het meeste arbeidsvreugde beleeft: op de Meir of in de Wetstraat. “Ik zou mij deze zomer geen seconde hebben kunnen ontspannen. Een kapitein blijft op zijn schip zitten.”

Je hebt 2% van dit artikel gelezen

40 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Kirsten Dumonier

    In het land der blinden is éénoog koning: De meest redelijke en intelligentste politicus van België.

  • RIET HEIRMAN

    respect voor de beste en meest oprechte politicus van het land, maar als ik hem was, zou ik de volgende veertien dagen met mijn gezin toch met vakantie gaan, dat ze het maar uitzoeken. In dit land is niets meer mogelijk, nieuwe verkiezingen en dan meer verantwoordelijkheden voor elke lidstaat afzonderlijk aub, alleen bepaalde 'land'gebonden taken nog samen doen, bv. defensie.

Lees meer