Arno Kempynck van Hart boven Hard en Act For Climate Justice in De Afspraak. (Bekijk het volledige fragment onderaan dit artikel).
VRT Arno Kempynck van Hart boven Hard en Act For Climate Justice in De Afspraak. (Bekijk het volledige fragment onderaan dit artikel).

Exclusief voor abonnees

Deze mensen zitten achter de sms-bombardementen naar Joke Schauvliege

Duizenden sms’en kreeg Joke Schauvliege naar eigen zeggen de voorbije week, waardoor haar telefoon nagenoeg onbruikbaar werd. Wie zit achter Act for Climate Justice, dat verantwoordelijk is voor deze actie van ‘burgerlijke ongehoorzaamheid’?

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen

68 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Verstappen Martine

    Ze hebben dat mens volledig gekraakd, toegegven ik ben ook geen van van haar maar dit is er echt over. Ze is en blijft een mens. Hopelijk komen zij en haar gezin nu een beetje tot rust.

  • Jacky Vanderplas

    Waarom worden die niet aangehouden en veroordeeld van aanzetten tot haat ? En voor mentaal misbruiken van kinderen en jongeren? Is iedere belg niet gelijk voor de wet? Of alleen rechts hoeft de wet te gehoorzamen ?

Lees meer