3 Dirk Vanden Branden en Alain Remue aan het Zennegat, de plek waar Liam verdween. "Als ik hier kom, zie ik alles weer. Dat slijt niet. Niet weten of uw kind leeft of niet: dat is een constante kwelling."
© Bart Leye Dirk Vanden Branden en Alain Remue aan het Zennegat, de plek waar Liam verdween. "Als ik hier kom, zie ik alles weer. Dat slijt niet. Niet weten of uw kind leeft of niet: dat is een constante kwelling."

Exclusief voor abonnees

Dirk Vanden Branden, papa van vermiste Liam (2), en Alain Remue: "Hij had me kunnen haten, maar we werden vrienden”

Verenigd door het verdriet

Het noodlot bracht hen 24 jaar geleden samen, op het moment waarop Alain Remue (59), hoofd van de Cel Vermiste Personen, oog in oog stond met Dirk Vanden Branden (59), wiens zoontje Liam (2) zonet vermist was geraakt. Liam is het enige kleine kind dat Remue nooit terugvond. De vader zou hem dus kúnnen verwensen. "Maar uit het noodlot groeide vriendschap voor het leven."

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Daan Pieters

    Als vader van een zoon van 2.5 jaar valt me dit toch heel zwaar te lezen. Je beseft toch best wel goed dat dit elke dag blijft meespelen tot je je ogen voor de laatste keer sluit. Schuld is helemaal niet aan de orde, respect voor de innerlijke kracht des te meer. Ik hoop van harte dat het lot van Liam beslecht mag worden voor Alain op pensioen gaat. Dat hij/zij die iets meer weet spreekt of een boodschap achterlaat. Heel veel sterkte gewenst vanwege een jonge vader

  • Reginald Sarlet

    Twee eerbare mensen . Waar dan levenslange vriendschap uit voorkomt . Hopend dat er eens positief nieuws mag komen. Sterkte.

Lees meer