De opgepakte relschoppers kwamen in ontbloot bovenlijf en zwemshort aan bij de Brugse onderzoeksrechter.
Picture by Gianni Barbieux / Photo News De opgepakte relschoppers kwamen in ontbloot bovenlijf en zwemshort aan bij de Brugse onderzoeksrechter.

Exclusief voor abonnees

Dit weten we over de drie mannen die werden aangehouden na vechtpartij in Blankenberge: “Hij wilde de politie enkel helpen”

Ze kwamen maandagochtend toe zoals ze opgepakt waren na de massale vechtpartij op het strand van Blankenberge: in ontbloot bovenlijf, zwemshort en één van hen zelfs op blote voeten. Veel zonnekloppen zat er echter niet meer in voor hen. De drie Brusselaars werden bij de Brugse onderzoeksrechter ondervraagd over wat er zaterdag gebeurd was. Het trio ontkende grotendeels de feiten. Eén van hen verklaarde zelfs dat “hij de politie wou helpen”.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

76 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Odilon Van Pimperzele

    Goed dat alles op beeld staat, zodat de politieke bescherm engels van dit krapuul deze keer het uitgeholde racisme niet kunnen misbruiken om hun kansparels te beschermen.

  • Willy De Neef

    Mady Vermeulen Je kan niet iemand “statenloos” maken,als deze mensen een dubbele nationaliteit hebben,kan je ze een ontnemen,maar als ze enkel bv Belg zijn,ook al is dat verkregen,kan je die “enige” nationaliteit niet afpakken,spijtig genoeg soms De Neef Buggenhout

Lees meer