3 Eddy en Lena bij hun zwembad achter hun appartement op het eerste verdiep. De burgemeester is in hoogsteigen persoon komen kijken of Eddy niet stapelzot was geworden.
Pieter-Jan Vanstockstraeten/Photonews Eddy en Lena bij hun zwembad achter hun appartement op het eerste verdiep. De burgemeester is in hoogsteigen persoon komen kijken of Eddy niet stapelzot was geworden.

Exclusief voor abonnees

Dorpsstraat, deel 1: “Drie keer getrouwd, drie keer gescheiden. Maar met Lena moet het lukken”

Onze journaliste Sabine Vermeiren en fotograaf Pieter-Jan Vanstockstraeten trekken kriskras door Vlaanderen. Elke dag bellen ze aan op hetzelfde adres maar in een andere plaats, voor een gesprek over Leven en Liefde. Vandaag bij Eddy Buytaert (55) en Lena Sarancha (39). Eddy runt een winkel in ijzerwaren, Lena is zelfstandig naaister. Eddy was in het verleden al drie keer getrouwd. Lena is zijn vierde vrouw. De Oekraïense kwam samen met haar dochter Masha in 2018 naar België. Ze wonen met z’n drieën in het luxeappartement boven Eddy’s winkel.  

Vlotte prater, schone jongen, hoge X-factor. Eddy was nog maar een broekventje toen hij in het café van zijn ouders iets ontdekte: hij hoefde maar met z’n vingers te knippen of de vrouwen vielen bij bosjes. Jonge Eddy werd gulzig. De iets oudere Eddy té gulzig. Eén. Twee. Drie huwelijken mislukten. Maar toen kwam Lena. Bloedmooi. Zestien jaar jonger. En Oekraïense. Nu is Eddy getemd. Of dat hoopt hij toch. “Dit keer moét het lukken.”

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • dominique van damme

    Zal wel lukken van waar is ze of het binnen 10jaar nog zo zal zijn??

  • Jan De Vos

    Dikwijls een Oekraïense schone, die binnen enkele jaren terug naar Ukraine gaat. Maar je weet maar nooit!

Lees meer