3
Dieter Nijs

Driejarig meisje overlijdt na val uit appartementsblok in Schaarbeek

In de Brusselse gemeente Schaarbeek is gisteravond een kind overleden na een val uit een appartementsgebouw. Het parket bevestigt dat het gaat om een driejarig meisje.

Het ongeval vond gisteren rond 19.00 uur plaats aan gebouw Noordresidentie, in de Vooruitgangstraat aan het Brusselse Noordstation. Het kind viel van een balkon van de zesde verdieping en overleed onderweg naar het ziekenhuis. 

Over de omstandigheden van het ongeval is verder niets bekend. Het parket heeft een onderzoek geopend en stuurde het gerechtelijk labo ter plaatse. Een wetsdokter zal ook het lichaam van het slachtoffertje onderzoeken. 

Volgens het parket wijzen de eerste vaststellingen voorlopig in de richting van een spijtig ongeval.

3
Dieter Nijs
3
Dieter Nijs

23 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • frieda schaut

    sterkte aan de ouders en familie, er zal een sterretje schijnen aan de hemel voor de kleine meid!

  • annette hermens

    een kind van 3 kan normaal gesproken niet over het balkon klimmen, mits er geen dingen op dat balkon staan die dit kunnen veroorzaken

Lees meer