3 Hilde Van Acker (56) en Jean-Claude Lacote (53) in de cel in Ivoorkust.
VTM Hilde Van Acker (56) en Jean-Claude Lacote (53) in de cel in Ivoorkust.

Exclusief voor abonnees

Duivelskoppel schreeuwt onschuld uit: “We weten niets van die moord”

“We zijn bang voor het proces, maar nog meer voor de toekomst van onze dochter.” Na een vlucht van 23 jaar zitten Duivelskoppel Hilde Van Acker (56) en Jean-Claude Lacote (53) nu in de gevangenis van Brugge. Ze beweren niets te maken te hebben met de moord waarvoor ze levenslang kregen. Van Acker wilde zich al langer aangeven. “Maar ik bleef in Afrika voor mijn dochter.”

Herbekijk de speciale ‘Telefacts’-reportage over het Duivelskoppel op VTM GO.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Freddy Sonnemans

    Wat is de zin van een veroordeling bij verstek ? Geen enkele, want als je terugkomt begint het circus opnieuw. Dit is de reinste onzin.

  • Eric De Bruyne

    Tiens tiens....niks mee te maken en toch meer dan 20 jaar op de vlucht slaan.... raarrrrrrr !?!?!? By the way, wie betaalt : - de kosten van hun eerste proces : U en ik - de repatriëringskosten van beiden : U en ik - de medische behandeling van mevrouw : U en ik - de kosten van een tweede proces : U en ik - het verblijf in de gevangenis van beiden : U en ik Kortom, misdadigers en zij die niet (willen) werken worden door U en ik betaald... leuk hé. Had ze maar daar gelaten.

Lees meer