2
REUTERS

Exclusief voor abonnees

Economie krijgt klappen, maar toch doen beurzen het erg goed - Experts leggen uit

De coronapandemie deelt zéér zware klappen uit aan onze economie, maar tegelijkertijd doen de beurzen het erg goed. Zowel in Europa als in de Verenigde Staten zetten ze hun remonte verder. Hoe is deze paradox te verklaren? En is het nu het moment om in de beurs te stappen?

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

34 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • luc geeraerts

    Ik lees steeds "de regering" maakt centen vrij voor dit centen vrij voor dat, dit geld komt niet van de regering hé, maar van "ons de belastingbetaler" wij hebben gezorgd voor deze spaarpot die ze nu voor hen spijtig genoeg moeten "besteden" mogen wij dan ook inspraak hebben in naar waar deze centen moeten gaan aub. In de eerste plaats denk ik naar zorg en gezondheidssector waar in het verleden al te veel op bespaard is door welbepaalde partijen .

  • Zulma Terrana

    @Jacques nuyts bereken dan ook gelijk eens hoeveel mensen door die besparingen het zullen bekopen met hun leven.

Lees meer