2 De kleine Liam is een grote Plopsa-fan en kan niet genoeg krijgen van al de Studio 100 figuren.
Plopsaland De kleine Liam is een grote Plopsa-fan en kan niet genoeg krijgen van al de Studio 100 figuren.

Een jaar na geslaagde transplantatie: Studio 100-figuren verrassen peuter Liam in Plopsaland

Liam De Koker (2,5) heeft de dag van zijn leven beleefd in Plopsaland De Panne. Vorig jaar onderging de peuter een stamceltransplantatie nadat er een zeldzame bloedziekte bij hem werd vastgesteld. De ingreep was gelukkig een succes. Het pretpark besloot om Liam te verrassen door een 'meet & greet' te organiseren met al zijn Studio 100-helden. 

De kleine jongen werd in een gepimpte limousine van Plopsaland opgehaald om vervolgens samen met zijn ouders naar het pretpark te rijden. Toen Liam daar aankwam, stonden er enkele Studio 100-figuren hem op te wachten. Na deze hartverwarmende welkom genoot hij samen met zijn ouders van een leuke dag in het pretpark. 

Het was voor het gezin een heel bijzondere dag. “Liam wist van niets en was uiteraard enorm verrast door het hele gebeuren", vertelt mama Cindy. "Wij hebben dan ook als gezin uiterst genoten van de laatste dag van het seizoen van Plopsaland De Panne. Wat een afsluiter!”

Wim Wauters, parkmanager van Plopsaland De Panne, vertelt waarom ze Liam zo graag wilden verrassen: "We lazen Liam's verhaal in de krant en dat heeft ons enorm aangegrepen." 

De mama van Liam gaf eerder ook al aan dat haar zoon een grote Plopsaland-fan is en maar niet genoeg kan krijgen van de Studio 100-figuren. "Op die manier kregen we het idee om daar iets mee te doen", aldus Wauters. 

Jaarlijkse winterwerken

"Na een jaar vol spetterende evenementen, liveshows en optredens, sluit Plopsaland De Panne haar deuren voor de jaarlijkse winterwerken." Dat laat het park zelf weten in een persbericht. De indoorzone van Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Mayaland en Plopsaqua blijven gedurende de winter wel open.

2 Er waren heel wat Studio 100 figuren aanwezig op de 'meet & greet'.
Plopsaland Er waren heel wat Studio 100 figuren aanwezig op de 'meet & greet'.

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • jean vandenberghe

    Ik hoop dat het ventje thuis proximus heeft, anders groot drama zoals voor veel kleintjes. Deze dag kan hem echter niemand afpakken.

  • Jelle Steghers

    Gisteren rond de middag zien rijden voor de deur, die limo. In het Aalsterse. Mn 5jarige zoon zat bij me en was alvast ook onder de indruk van die ploplimo. Leuk!

Lees meer