.
rv .

Eerste KFC in België komt in Brusselse Noordstation

Het eerste Belgische restaurant van de bekende Amerikaanse fastfoodketen KFC zal in het voorjaar de deuren openen in het station Brussel-Noord. Dat heeft de keten vandaag aangekondigd. 

De komst van KFC naar België was eind vorig jaar al aangekondigd. De keten zei toen ook dat de eerste vestiging in Brussel zou komen, zonder meer details. 

Dat wordt dus het Noordstation, zo blijkt nu. “De MIVB en Autogrill zijn tot een overeenkomst gekomen om het populaire kiprestaurant zo vroeg als dit voorjaar al te openen op premetrostation Brussel-Noord”, klinkt het in een persbericht. Er komt een restaurant van 470 vierkante meter, met 230 zitplaatsen en een tachtigtal werknemers. Solliciteren kan op jobs.autogrill.be. De precieze openingsdatum geeft KFC nog niet mee. 

Bij de Brusselse openbaarvervoermaatschappij MIVB wordt het nieuws bevestigd. Het KFC-restaurant komt tegenover de vestiging van koffiebar Starbucks in de inkomhal van het Noordstation, luidt het. Op die plek was vroeger een brasserie, maar er worden nu volop werken uitgevoerd. Ook Starbucks wordt door Autogrill beheerd.

KFC ziet op termijn ruimte voor 150 vestigingen in België.

11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Frank Van den Bulck

    Ze hadden volgens mij toch beter een andere locatie gekozen !!!

  • Laetitia Dubois

    Rot slecht industriële bevroren kip in vet laag. Echt een van de slecht kip fast-food dat er is. Zelf in België zijn er betere ketens, met echt vers kip en een korst dat niet vettig is. Ze waren beter uit België gebleven, wij miste ze niet.

Lees meer