Zaterdagochtend kwam in Vorselaar een jongen van 16 jaar om het leven nadat hij werd aangereden op zijn fiets. De bestuurder van de auto sloeg op de vlucht.
Peter Vanderveken Zaterdagochtend kwam in Vorselaar een jongen van 16 jaar om het leven nadat hij werd aangereden op zijn fiets. De bestuurder van de auto sloeg op de vlucht.

Exclusief voor abonnees

Elke twee uur ongeval met vluchtmisdrijf

Om de twee uur gebeurt ergens in ons land een verkeersongeval met doden of gewonden, waarbij de bestuurder vluchtmisdrijf pleegt. Dat blijkt uit een analyse van verkeersveiligheidsinstituut Vias, op basis van cijfers van de FOD Economie. Zaterdagochtend kwam in Vorselaar een jongen van 16 jaar om het leven nadat hij werd aangereden op zijn fiets. De bestuurder van de auto sloeg op de vlucht.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

32 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Lilianne Van Neylen

    John Ulmer, het is net omdat je je eigen reactie niet kent dat de wet regels heeft gemaakt: voorlopig rijbewijs MET regels, niet drinken, geen drugs enz... Als je al deze wetten negeert is er geen enkel excuus op zijn plaats. Hij is Schuldig met een grote S.

  • René Verhoeven

    Als ze natuurlijk een heksenjacht maken op mensen die 1 of 2 pinten gedronken hebben of op mensen die 2km/u te snel rijden en de media die dit nog wat extra uitvergroot alsof het om de grootste criminelen gaat, dan verschiet ik er echt niet van dat er steeds meer vluchtmisdrijven zijn!

Lees meer