Reuters

Engie soepel met afbetalingen

Klanten die als gevolg van de coronacrisis moeilijkheden ondervinden met het betalen van hun stroom- of aardgasrekening, kunnen bij Engie op de nodige soepelheid rekenen. Dat zegt een woordvoerster van het bedrijf, veruit de belangrijkste speler op de energiemarkt in ons land.

Engie zet met raad en praktische tips klanten aan om hun energieverbruik te optimaliseren, nu mensen massaal thuis zitten. "De goedkoopste kWh is nog steeds de niet verbruikte kWh", aldus een woordvoerster.
Als gezinnen toch met betalingsmoeilijkheden te maken krijgen, zal het bedrijf de nodige soepelheid aan de dag leggen om een oplossing uit te werken. Er kunnen bijvoorbeeld afbetalingsplannen worden uitgewerkt, en dat zonder meerkost. "Dat was voorheen al zo, maar nu zeker", legt de woordvoerster uit.
De energiefactuur betekent voor de meeste gezinnen een grote hap uit hun budget.

Lees ook: Lampiris is solidair met klanten en factureert maand lang volledig elektriciteitstarief tegen nachttarief

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer